Kiralık villada tatil yapmak Kiralık villada tatil yapmak 23.01.2020 09:05:00

KİRALIK VİLLADA TATİL YAPMAK

Çiftler evliliğinin ilk anlarını masala dönüştürmek isterler. Başbaşa geçirilecek güzel günlerin aylarca hayalleri kurulur. Gezilecek yerler, romantik yemekler, beraberce izlenebilecek eşsiz bir manzara, çiftlerin balayında beklentileri arasındadır. Hayatın en özel anlarıdır; yıllarca unutulmayacak o anlarında nerede ve nasıl geçeceği konusunda karar vermek zordur.  

Bir Avrupa turu mu,  Türkiye’ de güzel bir otel mi, tatil köyü mü yoksa? Hayatınızın belki de en mutlu günlerini kalabalık insan toplulukları çevresinde mi, yoksa tamamıyla size özel bu zamanı haftalık kiralık villa da, denize manzaralı havuzlu, bahçesi bakımlı, içerisi tam da sizin düşlediğiniz gibi tasarlanmış bu villa, size alternatif bir balayı tatili sunmuyor mu? Haftalık kiralık villalar her bütçeye uygun da olabiliyor. 

Ekonomik olması da cazip gelen yönlerden biri. Havuzlu, 2 kişilik haftalık kiralık villa, size düğün telaşından sonra sakin ve huzurlu, aynı zamanda unutulmaz güzel anlar yaşatacak bir balayı olmaz mı?  Beş yıldızlı otel konforunda haftalık kiralık villalar için bölgeyi seçip kalınacak villaya karar verildikten sonra fiyat teklifi alabilirsiniz. Rezervasyon için ön ödemesi yüzde yirmi beş kadar, yani sizi bütçenize zorlamayacak bir meblağ.  

Kalkan, Üzümlü, İslamlar' da denize sıfır veya denizden biraz daha mesafeli korunaklı havuzlu haftalık kiralık villanın diğer villalarla mesafe aralığı da özelinizi koruyor. 

Villada uyandığınızda havuz temizlenmiş, bahçenin bakımı yapılmış olur. Haftalık kiralık villa da istenirse günlük temizlik için personel de istenebilir. Akşamları dışarı çıkıp yörenin lezzetlerini tadabilir, bahçede barbekü yapabilirsiniz. 

Gündüzleri turlara katılarak gezip görmeyi istediğiniz yerlerde dopdolu eğlenceli saatler geçirebilirsiniz. Bakir koyları ziyaret, denizde yüzmek, akşam yorgunluk ve artık haftalık kiralık villanızda dinlenebilir, sevdiğiniz bir filmi LCD TV de izleyebilirsiniz. 

Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz